Въртяща сцена и падаща оркестрина в Дома на културата в град Сандански

Четворно убийство разтърси Самоков
September 5, 2018
Тежка авария остави половин Сандански без вода
September 5, 2018

Съоръженията дават възможност за оригинални художествени и технически решения

За съвременна визия и уникални технически решения през предстоящия творчески сезон община Сандански ремонтира въртящата сцена в обновения Дом на културата, която заработи за първи път от десетилетие.

Технологичното подобрение ще радва гости и жители на град Сандански, които ще могат да се наслаждават и тази година на богатия културен календар на община Сандански и театралните постановки и премиери.

Друга новост, която значително подобрява и повишава качеството на сценичните прояви, са заменените чиги на сцената. А за първи път публиката в град Сандански ще има възможност да гледа различни представления с оркестър на живо, който вече ще може да се разполага в монтираната падаща оркестрина на сцената на Дома на културата.

Усилията на кмета на община Сандански- Кирил Котев са насочени към подобряване условията за представяне на различни културни прояви, обогатяване и развитие на културния календар и създаване на добри условия за репетиции на местните групи и състави.

Предстоят още обновления и редица новости.

1 Comment

  1. Unknown says:

    А тока, ще си оправите ли, или пак ще носим от девет кладенеца вода по таблата в мазетата когато трябва да се захрани нещо по мощно?

Leave a Reply

Your email address will not be published.