Владимир Димитров е новият шампион в категория „Бодибилдинг“ до 80 кг. на Международното състезание „Fitparade”

Стотици ще отбележат празника на Свети Иван Рилски край Сандански
October 16, 2021
Стартира разяснителна кампания във връзка с машинното гласуване в Благоевград
October 17, 2021

32-годишният Владимир Петров Димитров, от село Полето, община Симитли, е новият шампион в категория „Бодибилдинг“ до 80 кг. на силното Международно състезание „Fitparade”, което се провежда в рамките на два дни 16 и 17 октомври в Будапеща, Унгария.

В надпреварата участват около 1 000 участници в различните категории от различни страни, сред които България, Италия, Германия.

„Искам да изкажа специални благодарности към треньора си Благой Ангелов, към ръководството на Община Симитли и най – вече към кмета Апостол Апостолов, както и към Стефан Апостолов за подкрепата. Благодарение на тях имах възможността да дойда в Унгария и да представлявам Община Симитли и България на такова голямо събитие. Смятам, че се представих повече от достойно. За мен тази победа е голям успех. Бих казал, че имам един много силен сезон – 2 състезания, 2 първи места“, каза Владимир Димитров след края на състезанието.

До края на тази календарна година Влади го очаква още едно състезание в Букурещ, Румъния, където младият бодибилдър ще се бори отново за победа и най – вече за абсолютна титла, която ще му осигури про карта.

„Ще се боря за победа, но каквото стане. Ако не успеем тази година, продължаваме догодина“, уточни той.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *