Валерия – детето, което твори за да сбъдне своите мечти

Дойде време за смяна на гумите, почват масови проверки по пътищата
November 1, 2018
Община Сандански тържествено отбеляза Деня на народните будители
November 1, 2018

Всеки човек има мечти, които преследва докато е жив. Големите мечтаят за нов апартамент, нова кола или пътешествие из Европа. Повечето деца мечтаят за нов телефон, лаптоп, да пораснат, а Валерия мечтае да стане лекар или да бъде част от „Златните момичета” на България.

Валерия е от град Добрич и е едва на 12-години, а вече се бори за сбъдването на своите мечти. Тя е талантливо момиче, което не само в училище е отличничка, а и в спорта. Една от големите мечти на Валерия е да бъде от „Златните момичета”. За да постигне мечтата си, тя решава да осигури средства, с които да подпомага родителите си, когато ходи на състезания. Талантливата гимнастичка открива своят втори талант,а именно да прави декупажни икони.

Валерия започва да твори преди 2-години, когато решава да помогне на болно дете от град Добрич. Всичките средства, които тя изкарва от продадените си творби, ги дарява на болното дете. След направените дарения, на Валерия и предстои важно състезание във Виена по художествена гимнастика. За пореден път този талант допринася за развитието и в спорта. След десетките продадени икони на хора от цяла България, спортистката от Добрич заминава на състезание във Виена.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тя е само на 12 години, а вече има 9 златни медала и 2 сребърни по художествена гимнастика. Последното завоювано злато е тази година на 21 октомври на “Приз Илияна Раева”, където нейният талант грабва жури и публика.

Въпреки доброто представяне в областта на спорта, нейната втора мечта е да бъде лекар за да помага на хората. Нейните родители с всеки ден стават все по-горди и по-горди от характера и постиженията и.

Днес на 1-ви ноември – Деня на будителите, спокойно може да кажем, че Валерия от малка е един талантлив будител, който е пример за хиляди по света.

Всеки, който иска да се докосне до творби на Валерия и желае да поръча и закупи нейно произведение, може да го направи на нейната фейсбук страничка. По този начин не само имате една прекрасна творба, а и подпомагате развитието на едно амбициозно момиче, което е само на 12 години.

Нейната страничка: https://www.facebook.com/%D0%A1%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%92%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F-212972875831405/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *