Бъдеща абитуриентка от Сандански с тик-ток предизвикателство! Кани Атанас Колев за кавалер

МВР обявява мерките по празниците
December 22, 2021
Н. Калъчев в “Твоят ден”: До момента има 6 положителни проби за Омикрон в България
December 22, 2021

Габриела Халачева от Сандански в момента е ученичка в 11 клас и мечта през следващата година нейн кавалер да е рапърът Атанас Колев. Любопитен факт е начинът, по който Габи реши да го покани за кавалер. Нейната мисия изцяло е в социалната мрежа тик-ток, където всеки ден в рамките на 365 дни ще прави видеа, в които отправя своята покана към него. А ето и какво ни сподели Габи:

 

Защо искаш Атанас Колев за твой кавалер?

Винаги съм харесвала музиката му и него като изпълнител, начин на изразяване ,поведение, визия и отношение към хората. Била съм и на негово участие и наистина е доста земен човек според мен. Може би заради това реших,че искам точно него да поканя за мой кавалер следващата учебна година.

Защо избра тик ток за да го предизвикаш и да му грабнеш вниманието?

Защото тик ток в момента е доста актуална мрежа и с голям брой аудитория и мисля, че ще е доста по-лесно да достигне до него заради самия им for you page, където можеш да видиш клипчета на хора от цял свят. И за това реших, че там е по-вероятно да му излезе мое клипче където го каня да ми е кавалер следващата учебна година от колкото в някоя друга социална мрежа.

Мислиш ли, че ще приеме след предизвикателството, което си си възложила от 365 видеа, в които го каниш?

Силно се надявам по-скоро от колкото да мисля, защото всяко едно момиче чака бала си с нетърпение и такъв талантлив човек да се съгласи на молбата ми не е малко, защото е човек с ангажименти и личен живот, и не всеки би се съгласил да бъде кавалер на едно напълно непознато момиче.

Как ще се чувстваш ако приеме?

Доста ще съм развълнувана и щастлива от факта, че една мечта, една малка цел в живота ми ще се превърне в реалност, която не съм си представяла, че реално може да се осъществи.

 

Ще успее ли Габи да грабне вниманието на Атанас Колев? Той ще приеме ли да бъде нейн кавалер? Всичко това предстои да разберем!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *