Борисов: И по телефона не съм говорил с Радев. Той е най-големият ми опонент. ПП са аматьори

Кога и колко са неработните дни през 2023?
December 6, 2022
Sky News: България е обвинена в стрелба по мигрант от Сирия (ВИДЕО)
December 6, 2022

И по телефона не съм говорил с Радев. Той е най-големият ми опонент. ПП са аматьори. Това заяви в ефира на „Здравей, България” лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, коментирайки твърденията на ПП за негови срещи и разговори с президента Румен Радев.

“Когато един лъжец лъже, той си лъже непрестанно. Когато Асен Василев говори и ви каже “Добър ден”, може спокойно да си пуснете лампата. Аз твърдя, че ако има жив човек, който минимум две години назад да каже кога как и кде – аз по телефона не съм разговарял с Румен Радев. И един лъжец си позволява да лъже, прикривайки аферите в МВР, аферите в земеделието, аферите с Gemcorp, с газа. Защото и вчера казах,че само престъплението да не резервират газ на гръцките терминали, а да оставят нарочно частник да го направи до април догодина, е такава далавера, която ни струва по 200-300 хиляди лева на месец”, подчерта Борисов.

Борисов подчерта, че доста хора са се отрекли от ПП. „Само преди 2-3 седмици президентът Плевнелиев се отрече от тях. Сега се отрече и президентът Радев от тях. Малко преди половин година и Слави Трифонов се отрече от тях. Преди две седмици Корнелия Нинова също се отрече от тях и ги нарече аматьори. Такива големи групи от хора – около 200 000 българи по-малко също не гласуваха за тях”.

Борисов коментира и промените в Изборния кодекс. „Няма никакъв проблем с флашките и кода за машините. Защото вече виждам паниката и ужаса от огромното разочарование на хората от тази партия. Това им е последния спасителен пояс. Ако президентът Радев върне Изборния кодекс, ще помоля депутатите на ГЕРБ да му гласуват ветото. Защото ние ги победихме и с лъжите им, и с измамите им, и с машините им, и с вълшебните флашки – и с близо 6 процента”, категоричен е лидерът на ГЕРБ. И допълни: „Няма да ви оставя дъвка да дъвчете и да ни привързвате някъде на друго място. Ние сме ги победили по техните правила”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!