Божидар се нуждае от 18 000 лв. за да оздравее напълно

По инцииатива на ГЕРБ – Сандански: сладолед за всяко дете за 1-ви юни
June 1, 2018
“Забравените игри на Свети Врач” напълни парка с малчугани
June 1, 2018

Още 18 000 лева са необходими на Божидар за следоперативно лечение, 14-годишното момче от село Струмешница има нужда от още капка надежда, за да оздравее напълно. Божидар е на финалната права, за да започне да води пълноценен живот, а всички вие, които му помогнахте до момента, сте ключът към пълното му оздравяване.

„Терапията вече тече, детето ми се повлиява от нея, обаче от необходимите 18 000 евро са събрани само половината. Вече сме отчаяни…не знаем какво да правим. Хора в нашето положение много, да, не сме единствени, но той ни е дете и сме длъжни да се преборим за него!“, отчаяно и вече почти без надежда споделя таткото на Божидар Митко.

Божидар Митков Илиев се бори с диагнозата „Сарком на меките тъкани“, туморно заболяване. Операцията на Божидар мина успешно, но той отново има нужда от вас – неговите познати и непознати приятели. Той е едва на 14, а вече е преминал през житейски трудности, каквито не трябва да изживява никой – нито дете, нито възрастен човек. Вие, нашите читатели, постоянно доказвате колко големи сърца носите. Нека помогнем и сега на едно дете да порасне!

Leave a Reply

Your email address will not be published.