Благотворителна кампания „Доброто обединява“ – Да изпратим Сашко на световно в Аржентина!

Сандански отново домакин на голямо спортно събитие!
January 9, 2023
Липсват основни антибиотици в благоевградските аптеки
January 10, 2023
Община Сандански, съвместно с местни клубове и сдружения, стартира благотворителна кампания в помощ на Александър Александров– Сашко , който е част от спортен клуб за адаптирана физическа активност и спорт – Сандански, с треньор Зоя Тодорова!
Сашко е добре познат на обществеността със своето голямо сърце и любов към спорта! И въпреки затрудненията, Сашко не спира да се бори, за да сбъдне своите мечти!
Такава мечта е днес на пътя му, а именно – Световното първенство за атлети със синдром на Даун, което ще се проведе през месец март в Буенос Айрес, Аржентина!
За да спомогне участието на Сашко в световното първенство, Община Сандански съвместно с местни клубове и сдружения организира редица благотворителни събития.
Първото събитие ще се проведе със съдействието на спортните клубове по художествена гимнастика от гр. Сандански, които канят всички любители на художествената гимнастика, тази сряда /11.01.2023 г. / , от 18:00ч., в Спортната зала на града.
Прекрасните деца и техните треньори ще покажат красотата на спорта, който ни обединява в името на доброто!
🔖Входът на събитието е 5лв. , а за всички граждани, желаещи да дарят, ще бъдат поставени и кутии в Спортната зала!
Вярваме, че слънчевото момче на Сандански заслужава да получи шанс да представи себе си, общината, а и страната ни на световното първенство в Аржентина!
А всички ние, обединени, можем да помогнем мечтата му да се превърне в реалност!
Ще ви очакваме!

Leave a Reply

Your email address will not be published.