БЛАГОРОДНА ИНИЦИАТИВА! Момиче от Симитли дари косата си за изработване на перуки

Дете на 1 годинка пострада при катастрофа на входа на Петрич
September 16, 2022
Почина 34-годишната мечка Нада от парка за мечки край Белица
September 17, 2022

Момиче от Симитли дари косата си за изработване на перуки за нуждаещите се хора страдащи от онкологични заболявания. Лиляна Миленкова е пример за младото поколение, която направи жеста към нуждаещите се. Тя дари косата си, но с действието си дарява самочувствие, оказва подкрепа и дава истински пример, за това че трябва трябва да бъдем хора.

Добрият пример на Лили дава нейната майка и сестра и, които също са дарили своите коси. Семейството силно подкрепя каузата.
За изработката на една медицинска перука за дарение на жена или дете, болни от рак или страдащи от загуба на коса, са необходими около 6 дарения с правилната дължина (над 30 см. и повече) от коса, която не е боядисвана, накъдрена или по друг начин химически третирана.
Да се разделиш с косата си за някои е лесна работа! За други трудно решение, но когато имаш идея и точна цел да я дариш за изработка на перука за нуждаещ се действието е повече от оправдано!
Благодарим на Лиляна Миленкова за подкрепата на нашата кауза да изработваме перуки за нуждаещи се онкоболни хора! 
Тези думи споделиха в страницата си от Асоциацията за превенция на рака  “Промени живота си сега”, като по този начин благодарят от свое име и от името на нуждаещите се.

Един малък жест би променил много живота на страдащите и ще им върне усмивката и самочувствието.

Нека бъдем хора!

Leave a Reply

Your email address will not be published.