Балабанов: Президентът казва истината, която не се харесва на Петков и Василев, затова и той е част от мафията

ГЕРБ: Има надценен икономически растеж, подценена инфлация и заробващ дълг
June 21, 2022
Христо Иванов: Нашата формация не се страхува от избори
June 21, 2022

снимка: БГНЕС

Депутатът прочете декларация от парламентарната трибуна

Депутатът от „Има такъв народ” Станислав Балабанов прочете декларация на партията по време на дебатите за вота на недоверие срещу правителството на Кирил Петков.

„Да променяш, да реформираш, да се бориш с корупцията, да защитаваш честта и достойнството са все качества, които трябва да бъдат подплатени с дела, а не с фалшиви фрази. Илюзия за промяна, която носи със себе си единствено разочарование. Докато отсреща крещят, че съм и че сме част от мафията – е редно да се опрем единствено и само на фактите”, гласи декларацията.

„Напоследък, когато говорим свободно и се придържаме към фактите – сме мафиоти. Не знам дали ви прави впечатление, но от вчера и президентът е част от мафията. Изведнъж, и той е ГЕРБ и ДПС. Защо ли? Защото е свободен, независим и казва истината. Понеже тя – грозната истина, не се харесва на Кирил Петков и Асен Василев затова и президентът е част от мафията”, добави той.

И каза още: „Тази медийна илюзия, която се налага през последните дни, е фалшивият параван, зад който са скрити безхаберието и некадърността на тези, които щяха да променят. Затова само факти – а изводите ще си ги прави обществото”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.