Алекс Петканова роди момченце, кръстиха го Габриел

Тежка катастрофа в Кресненското дефиле затвори движението за часове
January 30, 2019
Гонка между полиция и лек автомобил в Сандански
January 30, 2019

Александра Петканова стана майка за първи път. Днес тя роди момченце – Габриел, а на първите снимки с него сияе от щастие.

“Габриел | 30.01.2019  Най-накрая и от мен да излезе човек!” – написа в личния си профил мама Алекс. Не по-малко щастлив е и гордият баща Дани Петканов, който обгрижваше своята любима по време на цялата й бременност.  През изминалата нощ той пусна и стори в Инстаграм, с което съобщи, че с Алекс са в  болницата и раждането на първото им дете е започнало.

Тяхната голяма любов премина през различни състояния, но просъществува и в момента е по-красива и по-здрава от всякога. Те се запознават преди повече от 3 години , а Дани забелязва Алекс пред УНСС докато взема интервю.

Впоследствие започват да си пишат в социалните мрежи и стават гаджета. След бурна любов, те също толкова буреносно слагат край на отношенията си и се разделят.  Тогава Дани публикува в социалните мрежи снимки на Алекс в частен самолет с друг мъж, обвинявайки я в изневяра. По-късно стана ясно, че той също не е бил верен на Алекс, докато са били заедно.

С участието си във формата Вип Брадър, те решават да оставят всички грешки в миналото и да започнат на чисто в името на любовта. Именно в къщата те вдигат приказна сватба, която се оказва най-правилното решение, което са взимали.

След това възкръсналата като феникс от пепелта любов между двамата започва да гори с още по-голяма сила и днес… на бял свят се появи Габриел.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *