Николай Милюков: Влизам в лютата битка

Ваканциите през учебната година
September 18, 2015
Фенове със запитване към А. Тотев
September 18, 2015

Влизам в лютата битка за общински съветник. Някои хора биха казали, че съм твърде млад и неопитен, за да се нагърбя с такава длъжност, но аз мисля, че не само “мъдри умове” трябва да има в тази община, а и дейни младежи, каза пред vox64.com Николай Милюков.

По думите му, целта да участва на местните избори през октомври е да стане общински съветник, който да предлага идеите на връстниците си за успешното бъдеще на община Сандански.

“Около мен виждам връстници, които не обръщат капка внимание относно бъдещето на града и общината. За жалост, тях не ги касае това все още, поради ред причини ( най-важната – материално осигурени са). Искам да вляза в общинския съвет с цел да предлагам идеите ми и тези на моите връстници за успешното бъдеще на града. Не напразно избрах да се включа в листата за обински съветници на Георги Батев, който е един образован и млад човек. Тръгвам смело напред и с чиста съвест – както се казва тръгвам бос по трудния път. Именно това, че съм млад ме кара да играя честно по правилата, защото бъдещето на града е младото поколение, което с всяка година намалява поради простата причина, че в града няма развитие, няма работа и туризмът затъва”, коментира Милюков.

Според него Сандански е курортен град и не трябва да се изпускат възможности за нови идеи, които да привличат туристите.

Девизът на нашето сдружение ще бъде “Повече резултати, по-малко показност”. Надявам се да успеем да докажем на хората, че младежта може да направи градът ни още по-добър”, допълни Николай Милюков.

Leave a Reply

Your email address will not be published.