Имат ли вина ВиК при инцидента с Марти?

1200 лв. парична гаранция за шофьора блъснал Марти на тротоара
July 26, 2018
Полицията с много важна информация за хората в Пиринско!
July 26, 2018

Вчера около 9:05 стана тежък инцидент в град Сандански, където 73-годишен шофьор блъсна 6-годишно дете.

В курортното градче не спира да се коментира ситуацията около злополуката. Не малко от хората коментират, че и ВиК имат голяма вина, защото когато една улица е в ремонт би трябвало да се обозначи в началото и в края на улицата, а не в последствие човек да ти каже, че улицата е забранена.

Други коментират, че възрастният човек е опитал да включи на заден ход, но колата не е била в изрядно състояние и е тръгнала надолу. В последствие колата се удря в два спрели автомобила и става неуправляема и бута Марти.

Мнозина изключват версията за високата скорост по стръмната улица, която е в окаяно състояние, както и разместените павета, които не позволяват да се шофира с непозволена скорост.

В крайна сметка шофьорът е освободен срещу 1200 лв. парична гаранция, защото медици споделиха, че има диабет.

6-годишният Марти вчера бе транспортиран до “Пирогов”, където лекарски екип пое животоспасяващите операции. Тази сутрин в храм “Свети Георги” жители на Сандански се помолиха за Марти.

Припомня на нашите читатели, че вчера по обяд националите медии “погребаха” живото дете, докато медици от Сандански се бореха за живота му.

Leave a Reply

Your email address will not be published.